Friday, April 06, 2007

VERHUISD!!!

Op vrijdag 30 maart was het dan zover: we kregen de sleutel voor ons huis!!!
Net na de middag een afspraak bij de aannemer en na het ontvangen van de sleutel, een goede fles wijn, bonnen voor gratis pizza’s te laten bezorgen tijdens de verhuisdag, wat t-shirts, waardebonnen voor div. Bouwmarkten en nog veel meer “goodys” was het tijd om dan nu eindelijk LEGAAL onze woning binnen te gaan.........(we hadden immers eerder de masterkey weten te bemachtigen dus waren al maanden in het bezit van onze sleutel!) Deze masterkey hebben we nu overigens aan onze buurvrouw gegeven dat ook zij in haar woning kan voor inspectie en opmeten van ’t een of ander ofzo. Ze was aangenaam verrast moet ik zeggen!

Even verder met het verhaal:
Die avond hebben we wat gordijnen opgehangen en wat gepoetst in het huis. (hoefde niet veel te doen, want het werd helemaal gepoetst opgeleverd!) De volgende dag stonden Nicole en Michel om 9 uur op de stoep en kon het sjouwen beginnen. Fijn om wat goede vrienden te hebben die je willen helpen, het is stiekem toch best veel “zooi” wat we in 1,5 jaar hebben weten te verzamelen en met Indy er nu bij is het niet echt handig om te verhuizen merkte we nu...! (Er hadden overigens meer mensen aangeboden om te helpen hoor, voordat we commentaar krijgen ;-) Onze vorige buurman uit Gawler stond ook ineens op de stoep. Maar natuurlijk begonnen we met een bakkie leut en een kano!! (JA, die hebben ze hier ook!)

Even wakker worden

Hierna gingen we aan de sjouw...dwz Nicole, Michel, Graham en Ben want ik heb niet echt kunnen helpen ivm Indy die ook veel aandacht vroeg. Wel frustrerend maar het is niet anders. Wel kreeg Indy optijd een knuffel van het werkend volk, zodat ze niks te kort is gekomen deze dag!

Lekker knuffelen met Nicole

Na tig keer op-en-neer rijden met 3 auto's, busje van Ben's werkgever en een grote aanhanger was het dan eindelijk allemaal op zijn plek. Gelukkig is het niet ver rijden tussen de 2 woningen (om precies te zijn 4 minuten!) dus dat valt ook mee. Wel is het erg heuvelachtig dus spannend met de lading soms. De Australiers houden er niet van om vaak te rijden dus stapelen het abnormaal hoog op, maar onze ladingen zaten hier tussen in. Wat dat betreft zijn we nog niet goed ingeburgerd ;-)

Laden

Nadat we klaar waren hebben de pizza's heerlijk gesmaakt en waren we toe aan een biertje...en helemaal kapot van de lange dag! Alles staat op zijn plek, nu "alleen nog" uitpakken!

Nicole en Michel, nogmaals KEI bedankt voor jullie hulp!!!!

Indy slaapt nu voor het eerst in haar "grote bed" en ze doet het harstikke goed. Ze vind het ook erg gezellig met al haar knuffels maar kijk zelf maar:

Lekker aan het genieten de ruimte in het grote bed

Ze is altijd vrolijk, die kleine meid

Omdat we in een heuvelachtig gebied wonen en er dus een behoorlijk hoogteverschil in de tuin zat zijn ze gister komen afgraven, zodat we optimaal van onze tuin kunnen genieten straks. Er lagen elektriciteitskabels onder de grond die verlegd moesten worden dus de hele dag de stroom eraf, maar gelukkig bij onze aardige nieuwe buurvrouw een verlengkabel mogen leggen voor de koelkast en vriezer. Deze buurvrouw is overigens dezelfde als aan wie we de masterkey van de aannemer hebben gegeven. Haar huis is bijna klaar voor sleuteloverdracht, dus gelukkig zitten we niet in de herrie.

Zijkant vh huis wordt ook meegenomen

De hele ochtend druk bezig geweest voor de oprit af te graven


PROOST!!!
's Middags waren Frans en Angela in de buurt en kwamen dus met een flesje champagne langs om te proosten op het nieuwe huis! Ben was om 15.30 uur al klaar met werken dus hadden we nog lekker wat tijd voor bij te kletsen. Frans en Angela gaan op kort termijn ook beginnen met de bouw van hun huis in Victor Harbour, plannen zien er erg mooi uit. 's Avonds nog een happie gaan eten en naar ons mandje.

Vandaag is het goede vrijdag, dus iedereen vrij. We hebben lekker uitgeslapen en in de ochtend bezoek gehad van onze oude buurman die kwam kijken of we goed gesetteld waren.

Ze past er nog net in!



Hoezo lekker ding!!!

's Middags bezoek gehad van Christine, Peter en Luke. De reacties zijn tot nu toe alleen maar positief, maar hadden niet anders verwacht natuurlijk !!! HAHAHAHAHAHA

Grote lol in de schommel
Even naar de speeltuin geweest vlak bij ons huis en hierna even wat wezen eten. Er stond een fris windje dus Indy lekker ingepakt

Lekker ingepakt in de wagen liggen

8 comments:

  1. GEFELICITEERD met jullie paleisje,
    ziet er heel gezellig uit.Heerlijk die champagne...jammer dat we zover weg wonen.hahaaa.

    En kleine Indy heeft het super naar haar zin zo te zien.

    Geniet er van saampjes!!
    Fijn weekend.

    X Annelies en Fred.

    ReplyDelete
  2. Hallo Ben Anouk en Indy,
    Proficiat!!! Eindelijk was het dan zover. Officieel de sleutel van jullie prachtige huis
    Wat ziet Indy er toch gelukkig uit. Dat geinige bolleke! Geniet maar lekker van jullie nieuwe stekje en van elkaar! xxx

    ReplyDelete
  3. Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. Lang genoeg op gewacht. Ook zalig dat jullie nu eens zelf kunnen gaan entertainen. We kunnen niet wachten op die beloofde uitgebreide 'house warming' BBQ.
    Lots of Love from us
    uit West Beach

    ReplyDelete
  4. Hoi Anouk, Ben en Indy,
    van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. Het ziet er prachtig uit, en wat is Indy gegroeid! Wij wensen jullie drietjes heel erg veel geluk in jullie nieuwe nestje.
    Veel liefs van Eric en Sonja

    ps: wij staan ook op het punt om een huis te kopen!

    ReplyDelete
  5. Wauw! Wat een mooi kasteeltje, zeg! Super! Ik wens jullie onwijs veel plezier, geluk, liefde toegewenst.Knffl Monique D

    ReplyDelete
  6. Inderdaad, proficiat met jullie nieuwe woning!! Het ziet er allemaal zeer goed uit! En ook wij hebben zin in die house warming party met bbq........

    Groeten uit een zonnig geldrop, en trouwens vrolijk passen. Fam. Otten

    ReplyDelete
  7. He Ben en Anouk,
    Dat huis ziet er schitterend uit. Beetje de stijl van ome Jan en tante Bea of vergis ik me daarin.
    We wensen jullie alle goeds en veel plezier en geluk op jullie nieuwe stek.
    Indy groeit als kool en ziet er stralend uit.
    Groetjes Antje, Rob en Bo

    ReplyDelete
  8. AnonymousJune 09, 2007

    Hoi Ben, Anouk & Indy,

    wat een geweldige residentie hebben jullie daar en wat is Indy al groot geworden !!!

    Er verandert toch wel heel veel in een korte tijd. Het lijkt overigens altijd goed weer bij jullie.

    Groetjes en proficiat
    Nick

    ReplyDelete