Tuesday, April 24, 2007

Dutch beach party

Afgelopen zaterdag waren we van de party bij de Dutch Beach Party die door Frans en Angela georganiseerd werd. Voor degene die hem nog niet kennen, dit is Frans:

Franzel

Mooi plekje aan zee
Het was een heerlijke zonnige dag en zoals jullie kunnen zien is het een prachtig plekje.

De familie

Jasmijn, Judith en Indy
Er was ook nog een ander babytje, Jasmijn en ze is 1 week na Indy geboren. Gek eigenlijk dat we van de vele Nederlanders die hier zitten er al 3 een babytje hebben gekregen die alle 3 maar een paar dagen na Indy geboren zijn!! Toch typisch of nie.

van L naar R: Anouk, Theo, Jasmijn, Judith, Indy en Angela

Heerlijk rustig, geen mens verder te bekennen
De stranden hier zijn even wat anders dan Zandvoort of Scheveningen.......geen mens te bekennen: heerlijk rustig!!

Je mag op sommige plekken met je auto het strand op. Voordeel dat je dus niet met je zooi hoeft te sjouwen en dus lekker alles bij de hand hebt. Wel uitkijken dat je niet weggespoeld wordt, of in ieder geval net als ons er optijd weg bent!!!

Even verkassen

Auto's wegzetten

Indy krijgt haar tandjes en was 2 dagen hiervoor eruggg lastig maar vandaag genoot ze van alle aandacht en het lekker ertussen uit zijn. (net als pappa en mamma trouwens!)





Kaaaaas!!

Locatietje!!



Lekker dicht tegen elkaar aan

Ons schatteke

Het was erg gezellig geweest, weer lekker bijgekletst met elkaar maar helaas altijd zo weer voorbij........

5 comments:

  1. Hallo kids down under,
    Wat is de side weer prachtig bijgewerkt! Wat is dat een gezellige dag geweest daar aan dat strand! Ons prulleke wordt ook met de dag groter. Heerlijk om jullie zo te volgen. (en op andere manieren natuurlijk!)

    ReplyDelete
  2. Hallo levensgenieters, wat een geweldige foto's en strand! Gelukkig hebben wij hier in ons koudekikkerlandje ook zo'n 20 graden en morgen schijnt het tussen de 25 en 30 graden te worden. Lekker puhhhhhhhh.

    Veel liefs Wendy

    ReplyDelete
  3. Hallo,Ben, Anouk en Indy.

    Ziet er weer super gezellie uit daar bij jullie.inderdaad een errug rustig strand.Zal hier wel anders worden met een temperatuur van 30 graden ( en dat in april )
    Hopelijk voor jullie gaat het allemaal niet omdraaien,moeten jullie weer gaan emigreren.....

    Groetjes,
    Annelies.

    ReplyDelete
  4. Wat een leven, zeg! Ik geniet op afstand gewoon met jullie mee. Knffl Monique

    ReplyDelete
  5. Jaaaa, nu hebben wij die snikhete dagen!! En ziek ik jou, Ben, Met je TRUI aan op het strand zitten! hahhahaha... Indy groet inderdaad goed. Bij Laura is het niet anders. Ze krijgt ook al haar eerst e tandjes. Enjoy, en we bellen binnekort

    groeten Etienne and familly.

    ReplyDelete