Monday, March 12, 2007

Dagje aan zee

Vandaag heeft heel Zuid-Australie vrij ivm Adelaide cup.........en ja, Nicole en Michel, ook Victoria heeft vrij maar dat ivm Labourday (dag vd arbeid)!!!! hahaha
Het weer was heerlijk en dus zijn we lekker naar zee gereden en hebben het heerlijk gehad met ons 3tjes. Maar kijk zelf maar:
Heerlijk nazomers zonnetje

Ze is zo'n snoepie!

Om op te eten...!
Indy heeft echt een eigen wil, dat mag duidelijk zijn op deze foto. De ondeugd straalt ervan af! Ze laat het luid en duidelijk weten als ze iets niet wil. Wel handig natuurlijk maar niet altijd gewenst! Uitkleden bijvoorbeeld vind ze geen probleem, maar aankleden!!!!!!! pfffffff, nee ze is liever in haar blootje maar goed, ze is net hersteld van haar verkoudheid dus vandaag niet in haar zwembroekje de zee in.

Lekker genieten vandaag
We hadden een picknick-kleed meegenomen en een flesje wijn. Lekker hoor!

lachebekje
Indy vind het leuk als je haar in de lucht houdt met gestrekte armen. Ze vond het fijn aan zee, maar schrok af en toe van de wind die langs haar gezicht afging.

1e keer met de voetjes op het strand
De eerste pasjes op het strand!

Bij de pier in Henley Beach
Dit is in Henley Beach. We hadden eerst een broodje gyros gegeten en toen heelijk over het strand gewandeld. Toen we iemand vroegen om een foto van ons te maken en we klaar stonden om te poseren, rende er iemand op onze kinderwagen af (al roepend): deze was gaan rollen en was goed onderweg om een duik te nemen in de zee! Uiteraad zonder Indy want die hadden we natuurlijk vast. Wat bleek, remmen zijn kapot!!!! Dat wordt terug naar de winkel dus, maar gelukkig dat er mensen waren die het optijd zagen.

Onder de pier

Ze ligt graag op haar buik
Indy rolt sinds het begin van deze maand op haar buik. Ze doet dit heel erg vaak, dus we moeten haar goed in de gaten houden. Ze vind het echt een sport om dit steeds te doen, dus het is constant van rug op buik, rug, buik, rug....pfff!! Vandaar dat ze zo goed slaapt natuurlijk ;-)

Zo'n 28 graden
Omdat ik afgelopen weekend heb gewerkt en Ben dus weer een daddy-weekend had, vonden we het zo heerlijk dat we nu nog een dag samen hadden. We hebben zo genoten met zijn 3-en. Binnenkort gaan we het kamperen een keer proberen........ja, met de tent!

Nog een keer...!!!

4 comments:

  1. Hallo Ben, Anouk en Indy,
    Wat een prachtige webpagina weer. Je zou zo wensen dat we weer op Henley beach waren. Wat een prachtige blauwe lucht. Geniet er maar lekker van zo met z'n drietjes!
    Dag jongens veel lieve groeten xxx

    ReplyDelete
  2. he wat een mooie foto's.
    En dat weer, om jaloers op te worden.
    Was iedereen vrij daar, er is nergens een kip te zien?
    Lijkt of jullie alleen op het strand zijn, of heb ik het mis.
    Veel groeten
    Antje en Rob

    ReplyDelete
  3. Hi lieve mensen, ziet er weer gezellig uit bij de familie Werkhoven. Jaloers? Nee helemaal niet. Heel veel succes met de verhuizing aankomende weken.

    Veel liefs Jeroen & Wendy

    ReplyDelete
  4. Hoi hoi,

    Heerlijk genieten met z`n drietjes en vooral van dat prachtige weer.Hier is het ook niet verkeerd,lekker zonnetje....en het wordt nog veeel beter!!

    Fijn weekend,
    Groetjes,Annelies.

    ReplyDelete