Monday, January 02, 2006

Beste wensen!!

Vanuit het warme Adelaide wensen we iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar!!!! Veel goede gezondheid en gezelligheid voor 2006





's middags hebben we gezellig zitten BBQ-en bij ons thuis met Willem, Lenie en de kinderen met zo'n 42 graden. De kinderen waren dan ook blij dat we een tuinslang hadden voor wat afkoeling. Guillaume had sterretjes meegenomen, dus al een (klein)voorproefje voor die avond.


Onze nieuwe BBQ (al 4x in 3 dagen gebruikt inmiddels)

Afgelopen vrijdag was het trouwens 46 graden!! Gelukkig hoefden we niks te doen en hebben zowat de hele dag in het zwembad hier in Gawler gelegen. (met de nadruk op IN!!) Deze dagen van heel erge hoge temperaturen zijn overigens niet normaal voor december in Adelaide (pas in februari meestal, dus we houden ons hart vast) We maken het allemaal wel weer mee, net zoals de hevige overstromingen een aantal weken geleden!!! Hebben wij weer.....

Vuurwerk wordt hier niet verkocht en alles wordt hier georganiseerd afgestoken. (net zoals in Amerika overigens) voor degene die dit niet wisten.

Later die avond zijn Ben en ik 's avonds de stad ingeweest. Hier was een straatfeest in de binnenstad van Adelaide georganiseerd met diverse optredens. Het was echt super geweest, lekker druk, goede sfeer en om 0.01 heel veel mooi vuurwerk!! (en zelfs nu nog 38 graden!)


Het was ook de 1e keer dat we nuchter oud en nieuw meemaakten, want we hadden geen zin om de auto de volgende dag weer op te halen. (dit hebben we echter eenmaal thuis wel ingehaald, maar dat hadden jullie vast al wel verwacht van ons....hihi)

2 comments:

  1. Hey verre vrienden,

    Bedankt voor alle wensen die wij van jullie kant hebben mogen ontvangen. Vooral de kerstkaart uit Australië maakte grote indruk op de kinderen.

    Voor jullie ook het allerbeste voor 2006, en dat al jullie dromen maar uit mogen komen.

    groeten Michel & Jacqueline
    Ramon, Bjorn & Daphne

    p.s de charme van het met je bevroren vingers in de ene hand een fles bier vasthouden en met de andere hand onhandig met je aansteker het vuurwerk aansteken zullen jullie vast gemist hebben.

    ReplyDelete
  2. he anouk en ben, de beste wensen voor het nieuwe jaar!
    enne, succes met je levenbedreigende brandwonden ;)

    groet, david

    ReplyDelete