Saturday, January 28, 2006

Anouk jarig

Ja, het is dan zover.... Anouk is 30 geworden (ssst!!!!!)
We hadden die ochtend eerst nog een belangrijke afspraak: De grond staat nu op onze naam!!!!!!! Jeuuuuujjjjjj!!!!!!!!!!!! Dus dubbel zoveel redenen voor een feestje dachten we zo






Hierna kwamen de buurtbewoners voor een stuk hollandse appeltaart met slagroom. Ze vonden het heerlijk!!! Aten hun vork er bijna bij op!! Tja, dat Australische gebak hier is lang niet zo lekker als in NL, maar dat is misschien maar goed ook, gelet op de kilo's (hihi) Gelukkig zaten er pakken appeltaartmix in de doos met kado's voor Anouk's verjaardag van Nol en Yvette.



Ben had het hele huis versierd met ballonnen en had kaarsjes voor op de taart, samen met een grote "30" Toen ik de kaarsjes uitblies en een wens had gedaan, begonnen de buren in te zetten:

"happy birthday to you, happy birthday to you...." Was heel erg leuk.

Wat ons wel opviel is dat niemand koffie of thee wilden, iedereen zat of aan het bier, of aan de wijn! Tja, dat is wel een verschil met NL, maar dat vinden wij niet erg hoor (haha)

Via deze weg wil ik iedereen harstikke bedanken voor de felicitaties, kado's en kaarten; het is iedere keer weer hartstikke leuk om iets in de bus te ontvangen! Daar kijken we altijd erg naar uit.

Zondag hebben we getekend bij de aannemer voor het huis, dus het gaat er nu echt van komen; we gaan definitief bouwen!!!!!!!

4 comments:

  1. Anouk, (en Ben ook uiteraard) van harte gefeliciteerd, wel een paar dagen te laat, maar dit komt wél helemaal uit Afrika!

    ReplyDelete
  2. Nog gefeliciteerd!!

    Met verjaardagen is het ons inmiddels opgevallen dat het gebak pas op het eind wordt geserveerd, heel gek. Mensen komen dus binnen (wij konden ze meestal nog wel tot een bakkie bewegen als ze op tijd kwamen) en dan staan er knabbels of chocola/fruit op tafel. En net voor het eind, alsof je helemaal vergeten bent dat de koelkast bezet is door een taart, wordt 'ie opgediend. Rare jongens die Australiers!

    ReplyDelete
  3. Vanuit een zonnig Coober Pedy wens ik jou nog vele jaren. Ook nog gefeliciteerd met het huis. Ik vermaak me hier nog prima, de inheemse bevolking ook !! die hebben er alvast een paar liter op gedronken, ik hou het wel bij fris, PROOST !!

    Coober Pedy Willem

    ReplyDelete
  4. Hé boomerangs, te gek jullie aankoop van de grond(nu grootgrondbezitters, doe maar ruig) en natuurlijk jullie kleine optrekje. ruimte genoeg om een keer down under te komen. Anouk alsnog gefeliciflapstaard met je 30jr.jong. Ben de groetjes en tot Mails xxxxx rené (ninefingeryoe)

    ReplyDelete