Wednesday, March 11, 2009

Ozzie neemt een vriendje mee naar huis

Een aantal weken geleden kwam onze kat Ozzie thuis met een hele vreemde gast. Ze heet Lizzy zei hij........ guys, meet Lizzy (the lizard;-)

Hi Im Lizzy

Ozzie stond bij de schuifpui te miauwen dat hij naar binnen wilde met zijn nieuwe vriendin. Ik schrok wel even en toen snel Ozzie naar binnen gedaan en Lizzy even bij laten komen.

Klaar voor aan de aanval

Schoteltje water neergezet maar ze had geen dorst zei ze. (Wilde liever bier!!! die ozzie ook....! had ik kunnen weten) Omdat dit tijdens de hittegolf was en natuurlijk hier binnen de airco lekker aanstond, ging Lizzy helemaal plat tegen de raam aangeplakt zitten.

Lekkere airco na al dat stoeien met Ozzie

up close with our new mate

Onze Ozzie werd dus helemaal gek en ik heb hem in een ander vertrek moeten zetten. Vreemd genoeg vond Lizzy het niet erg dat Ozzie zo tekeer ging tegen de raam...

Lizzy vond het zo best prima dus ging ook geen kant in. Maar zodra wij de schuifpui open zouden doen, zou Lizzy wel binnen zitten!! Dus toen Ben thuis kwam heeft hij haar gevangen en iets verderop vrij gelaten. Ze liet zich echter niet zomaar oppakken, maar dat kan ook aan de verzorger liggen.



Die beesten schijnen ondanks ze toch niet al te groot zijn, erg hard te kunnen bijten. Voorzichtig dus maar en poging 2 is succesvol!



In tha bucket!

Ozzie is wel dagen van streek geweest en miste zijn nieuwe mate wel heel erg..............

No comments:

Post a Comment