Sunday, February 22, 2009

En toen de familie Werkhoven

Op 17 december, als Willian en aanhang net om 5.00u zijn vertrokken om hun trip voort te zetten, landen Theo en Imelda voor de 2e keer op Adelaide Airport.



Thuis aangekomen natuurlijk lekker lammen en bijkletsen onder het genot van zelfgemaakte cake en niet veel later (als de kids in bed liggen) meteen champagne!!





We hebben wel verschillende uitstapjes gemaakt,maar het ging deze keer voornamelijk om de 2 kleine meiden, Indy en Maya.







Het hele jaar is me niks overkomen op het werk en de laatste dag van het jaar snijd ik mezelf (tijdens de bbq!!) behoorlijk in m’n vingers, resultaat 4 hechtingen..



Natuurlijk kon een dagje Adelaide niet ontbreken.. beetje slenteren en wederom een bezoekje brengen aan BBC, Belgium Beer Cafe..









Kerstavond lekker thuis en om 0.00u natuurlijk Imelda feliciteren met haar 60 (!!) verjaardag.. Het werd een dolle boel,he mam!!







Op kerstdag dan lekker naar het strand (omdat Imelda haar verjaardag nog nooit op het strand gevierd had!!) De zon kwam er niet doorheen maar dat was niet erg.. 30gr op 1e kerstdag is toch wel lekker. En bij thuiskomst 's avonds nog lekker met z’n allen even bbq’en.









Theo houd de wacht bij onze garage!!



Daarna aan het werk... hieronder een paar klusje die Theo ( en later natuurlijk Nolleke) hier voor ons gemaakt hebben.. thanks guys.!!







Na de komst van Nol was het natuurlijk een drukste van jewelste in huize Werkhoven (vind Indy helemaal niet erg zoveel aandacht)





Op oudjaarsdag lekker eten bij Willaston Hotel en 's nachts aan de champagne op het deck buiten.. Gelukkig nieuwjaar allemaal!!













Op 2 januari vertrokken we met z’n allen naar Renmark, zo’n 200km rijden richting Victoria aan de rivier De Murray. We hadden 2 huisjes gehuurd, de oudjes aan de rivier en wij aan het nieuwe zwembad; heerlijk helemaal niks doen!!















Na deze heerlijke vakantie weer terug aangekomen in Hewett.. Laatste dagen voor vertrek nog effe een keer door Adelaide wandelen, Central Market.. Victoria Square met de opbouw van de Tour Down Under... en natuurlijk via de Botanic Garden weer terug naar het station.











N a 4 weken is ook aan dit bezoek weer een eind gekomen, hartstikke bedankt Pa en Ma ... en tot de volgende keer!!!



3 comments:

  1. Hallo Ben, Anouk, Indy en Maya.

    Wat fijn Ben dat je tijd hebt kunen maken om een verslag van ons "kraambezoek" op jullie site te zetten. Het zal niet mee vallen met de drukte die 'n gezin met 2 kleine kindjes met zich meebrengt. Die "luxe" problemen hadden wij vroeger niet. Geen pc's en geen digitale foto's in onze jonge jaren.
    Het ziet er erg mooi uit en al die mooie foto's brengen weer fijne herinneringen naar boven.
    Dus nogmaals bedankt en tot mails of bels. Dikke knuffel van opa en oma Vogel xxx

    ReplyDelete
  2. Hallo Ben, Anouk, Indy en Maya,

    Leuk dat wij middels de foto's ook kunnen zien hoe het e.e.a. gegaan is toen Theo en Imelda zijn geweest.
    Het ziet er allemaal gezellig en knus uit.
    Wat een apparte ervaring om de Kerst en je 60tigste verjaardag in de hitte aan het strand te vieren.
    Iets om nooit meer te vergeten.
    Liefs en een knuffel voor Indy en Maya.
    Groeten van Jan en Bea.

    ReplyDelete
  3. He Guys, mooie foto's.
    Echt gezellig om te zien. Lekker frietjes en een pilsje en de barbecue, dat doen wij ook allemaal op vakantie. We kunnen niet wachten tot het weer hier ook weer wat beter wordt, we snakken naar de zon. Groetjes Antje

    ReplyDelete