Tuesday, February 03, 2009

Decembermaand; bezoekmaand!!

Het begint met het bezoek van oud college en goede vriend Willian, deze kwam met toekomstige vrouw Sanne en goede maat Frank.
Omdat mijn ouders de 17e naar Australie kwamen hadden we maar 3 dagen om bij te ouwehoeren voordat ze hun reis door Australie weer zouden voortzetten.
Zondagmorgen kwamen ze aan hier in Adelaide...

Komt het spul aan

En ja hoor, nog geen 100m van het vliegveld en Sweegers rijdt al vol op de linkse stoeprand.. hij wilde langs de kant even wachten op mij en schatte de hoge stoeprand “even” verkeerd in. Het valt ook zeker niet mee om voor de 1e keer of na lange tijd in een keer links te moeten rijden. (resultaat: groot gat in band en velg flink beschadigd!!)

wat een pech

Links rijden ja...


Na de eerste champagne en wat ouwehoeren hebben we het de eerste dag rustig aan gedaan. Een paar dingentjes in de buurt bekeken en wat door onze wijk gewandeld. Maar vooral veel ouwehoeren,ouwehoeren en ouwehoeren ... old times..

Even proosten op het weerzien

Sanne en Indy bij de Whispering Wall

Willian en Indy aan het spelen met haar nieuwe stiften

Willian, Indy en ik

Omdat ik gewoon moest werken vanwege de drukte en alleen dinsdag vrij had zijn Frank,Willian en Sanne er maandag met z’n 3en op uit gegaan. Dinsdag hebben we wat door de binnenstad van Adelaide geslenterd en natuurlijk af en toe een terrasje pakken.

Ik met Willian in Adelaide

Biertje drinken in Belgisch biercafe

Ook zijn we langs een immigratiebureau gereden (vrienden van ons hier in Adelaide) en daar hebben Willian en Sanne wat informatie opgedaan.
Wie weet in de toekomst weer samenwerken met Willian, het zou toch wel iets heel aparts zijn.. lang tijd Europa en omstreken door met VandenOever (standbouw), samen heel veel mooie klussen gemaakt en geplaatst en in heel Nederland in hotels met Verschuren (interieurbouw) en wie weet nu wel hier in het verre Ozzie samen in de keukens..

Willian, ik vond het hartstikke leuk jullie hier te hebben gezien... volgende keer alleen wat langer!!
Heel veel groeten aan je toekomstige vrouw Sanne en je maat Frank. (goede gozer..)
Bedankt voor de gezelligheid en natuurlijk voor de leuke meegebrachte kado's en wie weet tot snel......

1 comment:

  1. Wat een leuk verslag van het bezoek van William, Sanne en Frank.
    Inderdaad jammer dat onze bezoeken zo dicht bij elkaar lagen anders hadden jullie wat meer tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Mooie foto's en zo herkenbaar die Belgische frieten!!

    Liefs (o)pa en (o)ma Vogel xxx

    ReplyDelete