Monday, October 13, 2008

Adelaide Show

Met Rudi, Inez en Lenka naar Adelaide show

Op 13 september gingen we samen met Rudi, Inez en Lenka naar "Adelaide Show". (Inez en ik zijn samen voor de 2e keer zwanger. De vorige keer waren we op dezelfde dag uitgeteld en nu zit er 10 dagen tussen!! Nee, niet gesmst mensen.....)

Weer terug naar de Adelaide Show: Dit is een soort van super grote kermis met heel veel diertjes die je kan bewonderen en aaien, veel eet- en drinkkraampjes, bands, DJ's en noem maar op!

Adelaide show

Hier wat foto's voor een indruk:
Lammetjes aaien
Indy was nergens bang van, erg leuk om te zien!

Biggetjes
Deze biggetjes waren ook zoooo schattig. Helaas konden we niet overal 1 uur blijven plakken, iets wat Indy het liefst wel zou hebben gedaan ;-)

Konijntjes

Redelijk formaatje!!!
Ook werden er allerlei dieren gekeurd. Ze konden prijzen winnen en dus echte shows werden opvoerd. Indy vond deze hond niet eens eng en dus even samen op de foto, want dit is toch "ginne" tekkel he?!!

Kelly en Digger???
Ook kwamen we dit stel tegen, heeeel toevallig!!! Het waren net Kelly en Digger, onze NLse honden! Wat leuk!!! (maar ook wel emotioneel moet ik zeggen) Miste ze meteen weer heel erg

Milkshake scoren
Er was zelfs een milkshake bar en aangezien we dol zijn op shakes........... Even een paar scoren natuurlijk!!!!

Nog even over de kermis lopen, naar een paar bandjes gekeken en Indy nog laten swingen bij een DJ-stand en toen weer terug naar het noorden waar het allang bedtijd was voor onze kleine meid.

Pappa's meid

Lekker knuffelen met mamma

We hebben een erg gezellige dag gehad samen!

No comments:

Post a Comment