Saturday, October 11, 2008

Rudi 34 jaar

Het is alweer een tijdje geleden maar Rudi is alweer 34 jaar geworden. Natuurlijk hoort daar weer een feestje bij en het waren Rudi en Inez niet geweest als ze daar niet iets speciaals van gemaakt hadden. Wederom een themafeest, even terug in de "oude doos".... toen Inez 30 werd vorig jaar was het thema New Wave (Inez haar jeugd had hiermee te maken...!) Inez wist hier dus niks van, was goed geheim gebleven.

Even een paar foto's voor de mensen thuis:

AHOOEEEEEE
Dit zijn Rudi en Inez, maar jullie hadden ze vast wel herkent!

New Wave
We zaten dus al helemaal New Wave opgemaakt en aangekleed in de auto. Je had sommige mensen onderweg moeten zien kijken! (vooral naar Ben dan he?! haha)

Acherum ons Indyke
Indy vond het niet geweldig allemaal, beetje raar natuurlijk: iedereen in het zwart en pappa met donkere make-up op en gekke bekken trekken. We snappen het wel hoor.

Hier is het nog rustig

Groepsfoto van Inez's verjaardag

Een paar groepsfoto's die er genomen zijn afgelopen jaar met het feest van Inez. Hoe later het werd hoe gekker natuurlijk!

Maar goed, dat was dus vorig jaar met Inez's haar verjaardag. Nu was het dus Rudi's beurt. (30-08)Het thema deze keer was Country and Western. Iedereen was in ieder geval weer goed uitgedost, kijk zelf maar:

Familie Werkhoven

Hier zijn we dan! Ondanks we onderweg pannen hadden gekregen met onze auto (5km van onze bestemming...) Wendy en Jeroen hebben ons opgehaald en geholpen met de wegenwacht want natuurlijk waren wij daar weer geen lid van! Bij deze nogmaals bedankt voor de hulp friends ;-)

De heren bij de barbie

Natuurlijk staan de heren bij de bbq. Geen vrouw die daar hier in Australie in de buurt bij (mag) komen, dat is mannenwerk! (heerlijk, geen klachten van deze kant hoor!!! haha)

Bekende groepsfoto
Natuurlijk aan het eind van het feest de bekende groepsfoto zoals we die inmiddels gewend zijn van Rudi en Inez.

Bedankt mensen voor de gastvrijheid en de gezelligheid!

1 comment:

  1. Goede avond Anouk,Ben,Indy en ???

    Wat goed van je Anouk dat je nog de tijd hebt kunnen nemen om de website bij te werken.

    Fijn dat jullie het zo goed maken in het verre Australië en dat jullie zo'n fijne vriendenkring opgebouwd hebben!! Goed gedaan hoor!!!

    We wachten met spanning de volgende update af! Waar zal die over gaan????

    Lieve groeten van pa en ma Werkhoven xxx

    ReplyDelete