Thursday, March 09, 2006

Wat korte updates

  1. Ons (huur)huis hier in Gawler is inmiddels definitief verkocht. We hadden in de vorige post al bekend gemaakt dat we 23 maart ons laatste dag hebben in dit heerlijke huis. Gelukkig hebben we al een goed alternatief gevonden en hier ca. 2 minuten rijden vandaan (in Willaston, waar Ben ook werkt) We kunnen dit voor 1 jaar huren, dus dan kunnen we meteen (of eerder) naar ons eigen huis dat tussen december-maart klaar is. (dit ligt een beetje aan het weer deze "winter" en hier begint de de Bouwvak in de laatste week van december en duurt 3 weken, dus als we pech hebben, ligt de bouw 3 weken stil)
  2. Ondertussen is er een landmeter op ons land bezig geweest zodat de afmetingen van onze kavel zichtbaar zijn voor de aannemer straks en er worden wat boringen verricht. (ivm fundering straks) verder zijn we bezig met het uitzoeken van dakpannen, kranen, dakgoten, bakstenen, keuken, verf (huis wordt standaard hier netjes geverfd opgeleverd, dus straks geen geklieder in ons huis!) etc
  3. Van 3 t/m 19 maart zijn er diverse festivals in Adelaide. (Adelaide Fringe 2006 3-19 maart (Australia's grootste art-festival), WOMADelaide 2006 10-12 maart (Artisten, Kidzone, diverse workshops, eettentjes etc), Adelaide Cup Carnival 4-19 maart (Paardenrennen), Clipsal 500 Adelaide 23-26 maart (V8 super cars) en nog veel meer!!! Adelaide Fringe 2006WOMADelaide 2006Clipsal 500Clipsal 500










  4. Bij Ben op de zaak is het momenteel goed te werken, lekker druk. Ikzelf ben gister en vandaag weer naar de vestiging in Klemzig geweest en heb daar samen met een (ex)Nederlander in de keuken gestaan. Co, that's the guy, is in 1974 geemigreerd en we spraken dan ook Engels, dat was voor hem een stuk makkelijker. Hij vloekte nog wel op zijn Nederlands, erg opmerkelijk!
  5. Binnenkort hebben we weer een gezellig BBQ/poolparty in Golden Grove, bij Rob en Marijke. Na het laatste feestje zijn er weer 11 nieuwe Nederlanders aangekomen in Adelaide, dus we zullen genoeg bij te kletsen hebben. De 1e keer dat we een Nederlands feest hadden waren we nog maar net 1 maand hier en was zeer geslaagd. (bij Willem en Lenie) Iedereen neemt iets mee, zodat niet alles door de organisatoren bekostigd hoeft te worden. Ik ga Hollandse appeltaart maken.....lekker hoorrrrr!

2 comments:

  1. Ziet er goed uit, die supercars! Dat is denk ik zeker zo heftig als de F1!

    Vloeken doe je op je gevoel! En, zo zie je maar dat je altijd een beetje een kaaskop blijft! hihihi. Succes met de tijdelijke verhuizing!

    En op het feest zullen jullie dus al bij de Die- Hards horen! maarre, wie zorgt er voor de broodjes kroket met mosterd?

    Groeten Etienne

    ReplyDelete
  2. ff een reactie op onze mail!!
    Vind ik overigens net zo handig hoor.Sucses met inpakken, verhuizen enz...Ben nu zeer benieuwd of het is gelukt.

    Groetjes, Annelies.

    ReplyDelete