Sunday, March 05, 2006

Dancing in the sky

Lenie, Chloë en AnoukOp zondag zijn we gebeld door Lenie, of we zin hadden om naar een openlucht theater te gaan in de stad: TUURLIJK! We hadden al wat beelden op tv gezien en het zag er geweldig uit, nou dat was het ook. We hebben genoten! Er waren zo'n 30.000 mensen op de been die avond. (ja, het begon om 20.30 omdat het donker moest zijn)


Drukte aan het waterWe waren rond 19 uur op de plek waar het ging gebeuren, aan de rand van de stad aan het water zaten al duizenden mensen op het gras. Op picknick dekens, te kletsen, eten en drinken. Veel mensen hadden toastjes met salades en/of een flesje wijn meegenomen zo ook Lenie (en heerlijk vers fruit Mmmmm)Aan de overkant van het water...
Het ging beginnen: De torenklokken werden geluid en hierna begon het. De lichteffecten waren geweldig mooi. Doordat het donker was en iedereen beweegd is het moeilijk op de foto te zetten, ik zet ze toch maar op de site dan krijg je een beetje een idee van hoe het was.
Aan deze enorme luchtballonnen dansen de danseressen in de lucht

Dit beeld hadden Ben en ik op de tv gezien, danseressen die aan giga ballonnen hangen in de lucht. Salto maken, sierlijke bewegingen...Dancing in the sky!!
Ben en Guillaume

Even stiekem een foto maken van Ben en Guillaume. Die zaten zo lief samen naar het theater te kijken. Is ook zo'n lief ventje (allebei trouwens)
Een danseres in een hele grote ballonBen op zijn best
















Ook over het water gingen de ballonnen met hierin nu danseressen. Ze werden met een bootje over het water getrokken, erg mooi om te zien. Er was zelfs 1 vrouwtje die aan een grote luchtballon hing(ca. 3 meter doorsneden) en die door een zo'n 5 man vooruit getrokken werd aan een lang touw. De crew liepen tussen de mensen door over het veld, zodat dat vrouwtje zo laag kwam te hangen aan de ballon dat ze het publiek kon aanraken. Soort van duik nam in het publiek, was echt geweldig. En ze bleef ook maar dansen terwijl ze daar aan dat koord hing. Het was een hele gezellige en indrukwekkende avond geweest!

2 comments:

  1. Ziet er erg mooi uit !
    Had maar iets laten weten dan hadden we gezellig mee kunnen gaan ha ha ha!!

    ReplyDelete
  2. Leuk om Lenie en de kinderen weer eens te zien !! en fijn te zien dat ze (samen met jullie) zichzelf prima vermaken

    Coober Pedy Willem

    ReplyDelete