Monday, June 28, 2010

Disney on ice

Afgelopen weekend was het zover...Disney on ice was in Adelaide. Dit was iets waar we de meiden heen moesten nemen, ze zijn gek op Disney films.

Klaar voor Disney on ice
Na Maya's middagslaapje de meiden mooi aangekleed en zijn we helemaal klaar om te gaan. Ze leken net zelf princesjes ;-)

Iedereen was er
Wat een mensen waren er, ongelooflijk druk! Maya vond het in het begin maar niks, ze is best erg verlegen en zoveel mensen bij elkaar... ze wist even niet waar ze moest kijken.

Ben en Maya
Maya hier nog niet zeker van alles wat er gebeurde....

Toen de show begon was het niet veel anders, totdat er na 10 minuten een stel "apen" te zien waren; "MONKEY!!!" riep ze met een grote lach op haar gezichtje en vanaf dat moment stond Maya van links naar rechts te dansen op de muziek en te zwaaien naar Goofy, Donald Duck en de andere Disney figuren. Indy vond het vanaf het begin al geweldig. Ze had dezelfde jurk als sneeuwitje aan en had vorig jaar van Caroline van ons pap "Sneeuwitje en de 7 dwergjes" poppen gekregen en Sneeuwitje moest mee. Alle kindjes keken jaloers naar haar Sneeuwitje, want ze hadden vanalles te koop maar deze niet!

Sneeuwitje


Ook Ben vond het gezellig en we hebben zo moeten lachen met het gedans en enthousiast gegil van Maya en Indy

de meiden
De meiden met de popcorn, wat kunnen die kleine meiden vreten zeg, Maya's handje zat continu in de emmer

Maya loves popcorn

De show was goed

Eindelijk weer een dagje eruit geweest, laatste paar maanden heb ik zowat elk weekend moeten werken dus niks kunnen doen met zijn 4en. Binnenkort nog veel meer tijd samen, want dan hebben we allebei een maand vakantie!!!

1 comment:

  1. opa en oma WerkhovenJune 29, 2010

    Hallo kids down under,
    Wat een happening, zo gezellig samen met de meisjes naar Disney on Ice. Het zal inderdaad wel even wennen zijn geweest voor ze, die grote figuren die ze kennen van tv of uit de boekjes!
    Dikke knuffel voor de meisjes,
    van opa en oma Vogel xxx

    ReplyDelete