Sunday, March 28, 2010

Wildlifepark bezocht en Adelaide Fringe festival 2010


Maya koekjes eten met een Wallaby (= kleine kangoeroe)


Maya en Indy koekjes eten met de Wallaby's


Maya hier met een baby albino kangoeroe, deze zijn er schaars maar op het park waar we geweest waren zeker niet het geval. Ze zullen ze daar fokken ofzo want er waren bijna meer witte dan de "normale" bruine. Wel heel raar om te zien en best eng met die rode oogjes. Indy vond ze niet echt geweldig maar Maya deed niet aan discriminatie en wilde echt iedere kangoeroe een koekje geven. (deze werden trouwens speciaal voor de beestjes verkocht op het park zelf (droge mariakoekjes) dus niet dat je denkt dat we onze kasten leeg getrokkken hebben voor deze beestjes met double chocolate koekies ofzo haha!)


Ben met de kamelen.




Deze aap helmaal links op de foto was duidelijk opgewonden dat zijn foto genomen werd ;-)



Even paardje rijden........




Adelaide Fringe 2010


Van 19 februari tot 14 maart was het weer zover: Zoals elk jaar is het weer Adelaide Fringe! Je kan hier tijdens deze periode talrijke artisten bewonderen in elke vorm dan ook (cabaret, dance, comedy, circus, theater etc etc)
Eindelijk na 5 jaar hebben we een vaste oppas gevonden voor de meiden en dus gingen Ben en ik er op een zaterdagavond samen op uit. We hadden een comedian uitgezocht en hij was kei goed! Na afloop nog even een praatje met hem gemaakt en een biertje gedronken met Mickey D, de artist himself (zoals dat hier gewoon kan in Australie)


Aardige gast onze Adelaider Mickey (cheers mate!)

Ook kwamen we voor Australische begrippen deze Icon tegen: Dean Wams van de "two dollar" (zie mun vingers II) reclame!


In Nederland vast niet bekend maar hier kent iedereen hem. We stonden te kijken naar "silent disco" een act waarbij mensen op de dansvloer staan te swingen met een koptelefoon op! Heel apart maar wellicht bekend voor mensen in NL die dit lezen, want het waren Hollanders die ermee op het festival stonden hier. Anyway: deze 2 dollar man vroeg aan ons "what the hell those people were doing!" Ben herkende hem meteen en toen ik mijn wijnglas voor mijn ogen weghaalde ook ;-)

Er waren trouwens nog meer Hollanders te vinden op het festival zoals de poffertjeskraam, patat in een puntzak met Hollandse mayo en nog 1 of andere show waarvan het decor allerlei Nederlandse spreuken bevatte maar de eigenaren geen idee hadden wat er nu eigenlijk op hun kar stond!!!

Ben was de week ervoor met wat Hollanders ook naar een show geweest die erg goed geweest was maar die heb ik zelf helaas gemist. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij.

2 comments:

  1. Hallo kids down under,

    Wat een heerlijk dagje uit met de meisjes! Ze hebben zichtbaar genoten van de dieren. Fijn dat jullie nu 'n vaste oppas hebben. Heerlijk zo'n avondje samen op stap. Dat moeten jullie erin houden!!!

    Lieve groeten pa en ma Werkhoven xx

    ReplyDelete
  2. He wat een leuke foto's. Die kangoeroes, dat is toch typisch Australisch he.
    En die meiden zijn nergens bang voor.Echt leuk om te zien.
    groetjes Antje

    ReplyDelete