Sunday, January 20, 2008

Kitten gekocht

Omdat Indy zo genoten had van de honden in Nederland hebben we besloten om ook een beestje te kopen. Een hond was onze voorkeur maar goed, die moet regelmatig uitgelaten worden en kan minder goed alleen gelaten worden. Ook mag de hond niet mee in de vele wildlife- en vakantieparken die we hier in OZ hebben, dus dat vonden we sowieso erg jammer! Het is dus een jong katje geworden.

Ozzie

Hij was 8 weken toen we hem kregen en we hebben hem Ozzie genoemd, hoe kan het ook anders. Hij is erg ondeugend en klimt overal in. Volledige dagtaak aan om hem mbv een plantenspuit (hopelijk) hem toch duidelijk te maken wat hij wel en nog belangrijker.. wat hij NIET mag!

Indy was in het begin erg ruw met hem.

Oepss

Ze duwde of sloeg hem aan de kant en ze heeft hem zelfs een paar keer geschopt omdat hij niet kwam toen ze hem riep (of iets wat erop leek.. "da da DAAA!!") Gelukkig was dit alleen de eerste week. Nu aait ze hem met 1 vingertje en pakt ze hem onder zijn buikje op en niet meer om zijn NEK (!!!)

Lief poesje

Ze hebben ook div gezamelijke hobbys, oa papier scheuren en spelen in de tent. Dat is erg grappig om te zien.



Los vd vloer!

Hij komt geregeld los van de vloer en heeft de dolle 5 minuten. Kortom, we genieten van onze Ozzie!

Photobucket

2 comments:

  1. Dat filmpje is echt briljant. Het zijn echt 2 nozems bij elkaar.
    Cheers,
    JB

    ReplyDelete
  2. Wat lachen met dat katje! Het zijn wel echte vriendjes! Prachtig dat filmpje. Wat is het toch een boefje die Australische kleindochter van ons!
    Dikke knuffel en veel liefs van ons!! xxx

    ReplyDelete