Sunday, December 24, 2006

Familie op bezoek!!

Afgelopen maandag zijn Theo en Imelda aangekomen bij ons in het zomerse Australie. Om 10 uur stonden Ben en ik (en natuurlijk ons Indy!!) op het vliegveld in Adelaide ze op te wachten.

Wachten duurt lang!!

Indy wil haar opa en oma vd duifjes zien!

Eindelijk kwamen ze eraan! Wat waren we blij elkaar te zien. De foto's zeggen genoeg dacht ik zo....

Wat een prupke

Heerlijk gevoel...

Eerst even lekker koffie drinken en bijkletsen natuurlijk. We zijn naar zee gereden, dat op een steenworp afstand ligt vanaf het vliegveld en van de koffie hebben we maar meteen een lekker koud pilske gemaakt ;-)

Heerlijk pilske in Australie

Indy bij papa op schoot

Hierna naar ons huis gereden, natuurlijk naar onze kavel om ons huis te zien dat overigens bijna klaar is (op vloerbedekking, tegelvloer en airco na) en de heeeel veel geknuffeld met elkaar maar vooral met Indy natuurlijk. 's Avonds de barbie aangemaakt en lekker samen gegeten met nog zo'n 30 graden die avond, heerlijk!! We hebben met zijn allen een glaasje champagne gedronken op Indy's geboorte en natuurlijk ook op de vakantie samen.

Proost!!

De volgende dag (dinsdag) ging Ben werken (dit was zijn laaste week en dus erg druk op het werk. De bouwvak begint hier direct na de kerstvakantie, ook 3 weken) Theo, Imelda, Indy en ikzelf zijn die dag naar het dorp (Gawler) gelopen met de kinderwagen en hebben hier lekker een broodje gegeten in het park en wat rondgekeken in de winkels.

Broodje in het park

Lekker hoorrrrr

Woensdag zijn we naar de "Whispering Wall" gegaan, dit is zo'n 10 minuten rijden vanaf ons huis. Theo en Imelda gingen aan de overkant van de dam staan en ik bleef met Indy aan deze kant staan. Als je dan praat (of zelfs fluisterd!) dan kun je elkaar dus super goed horen, vandaar whispering wall (duh!!) hahaha.

Meer dan 40 graden vandaag!!

Samen in Australie

Op de dam

Kijk eens naar mama...

Heerlijk prulleke

Toen we terug waren hebben Imelda en Indy lekker in de schommelstoel gezeten zoals je kan zien:

Lekker relaxen samen in het warme weer

De trotse oma

Om de buurt Indy bewonderen en knuffelen

Om 16.45 uur kwam Benny thuis van het werk en hebben we eerst even gegeten en hierna lekker op het terras in de Barossa gezeten met .......natuurlijk een koud pilsje!

Proost!!

Gezellig terrasje

Indy ook bijtanken maar dan met water

's Avonds had Imelda (alweer!) gekookt en hebben we heerlijk met zijn 5-en aan tafel gezeten zoals je op onderstaande foto kan zien.

Samen aan tafel

en die avond was het zo warm.......Indy lag dan ook alleen in een pamper in bed!

Warme nacht

Die ochtend (donderdag) ging Ben om 7.45 uur naar het werk en was het toen al 32 graden, dus dan weten jullie het wel he?!!

Rond lunchtijd zijn we met de hele familie Werkhoven bij Ben op het werk op bezoek geweest. We werden hartelijk ontvangen door Ben's baas, David, die overigens op blote voeten door het bedrijf kuiert:

Baas van Ben op blote voeten

Ben's baas en zijn collega's

We hebben een uitgebreide rondleiding gehad op de werkplaats, showroom, spuithal en we zijn zelfs door David uitgenodigd om te gaan vissen op zijn nieuwe boot in de vakantie! Hij heeft een vakantiehuis direct aan zee, waar Ben al eerder heeft overnacht toen ze daar op karwei waren, super mooi daar dus wie weet gaan we er nog langs.

De volgende dag heeft Ben zijn laatste werkdag gehad en deze afgesloten (net als vorig jaar) een bbq en hoe kan het ook anders: veel bier!!! Nu is het genieten van zijn welverdiende vakantie. We gaan er iets gezelligs van maken met zijn allen!!!

Wordt vervolgd........

4 comments:

  1. Hoi vacantiegangers,
    Ik kan niet wachten. Nog minder dan 2 weken en ik ben bij jullie.
    Geniet maar veel van elkaar en met elkaar. Wat zijn de foto's mooi. Het geluk straalt er van af.
    Vele lieve groetjes,
    (opa) Nol

    ReplyDelete
  2. Hallo allemaal.
    Voor jullie hele fijne dagen en een heerlijke vakantie samen met opa en oma van de duifjes.En wat groeit die kleine meid goed!!

    Groetjes,Annelies x

    ReplyDelete
  3. Op blote voeten door een werkplaats lopen? hahahaha, die ozzy's zijn niet helemaal lekker!

    Leuk hoor, al die foto's. Leuk dat jullie de site weer eens bij hebben gewerkt. Maar ik begrijp wel dat je dat nu niet meer zo frequent doet. Heeft oma Indy al los gelaten. hihihihi

    groeten van Fam. Otten uit Gedrop

    ReplyDelete
  4. Hello family,

    Erg leuke foto's weer en wat ziet er iedereen gelukkig uit. Geniet van elkaar en het mooie weer. We mailen snel weer.

    Veel liefs Wendy & Jeroen

    ReplyDelete