Tuesday, October 24, 2006

Concert LIVE in Adelaide

Afgelopen maandag zijn we naar concert van de Amerikaanse band LIVE geweest en het was gaaf!!! Het was hier in Adelaide en toevallig gingen Michel en Nicole er ook heen dus hadden we elkaar getroffen voor te borrelen van te voren. (ook na het concert toevallig.....hihi)

In het voorprogramma stond Shannon Noll. Hij is een Australische zanger die een aantal jaren geleden heeft gewonnen met Idols......of 2e of 3e was geworden ofzo dat weet ik eigenlijk niet zeker. Maar anyway: nationaal bekend van Idols. (We hebben hem niet gezien, wel gehoord tijdens het borrelen overigens hahaa)


Toen ging het dan echt beginnen, LIVE kwam het podium op en gaf een uitgebreid optreden in Adelaide:

Photobucket - Video and Image Hosting

De band heeft zo'n 30 (!!!) nummers gespeeld en het concert duurde dan ook zeker zo'n 2 uur. Helaas wel aan zijn stem te horen dat ze er al veel concerten ophadden zitten. Zoals ik op internet later had gelezen was hij eerder zijn stem helemaal kwijt en de band probeerd bij elk optreden bovendien 1 nummer meer te vertolken dan bij het vorige. Dat is natuurlijk ook niet bevorderlijk voor je stem. Maar goed, we hebben genoten en het blijft gaaf!!!

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

We hebben video-opname gemaakt van elk nummer zeker 1 minuut (refrein) tot dat er een beveiligingsmannetje naar Ben stapte met de vraag of hij aan het filmen was.......!! "NEE, natuurlijk niet mate!!! Dit is een fototoestel geen video-camera!! gekke Ozzie haahaa" (ondertussen snel toestel van video- naar fotofunctie geklikt) "Kijk.....richten, knippen en tataaaa: foto!!!"
"Nou, vooruit dan. Maar maak dan maar geen foto's meer vanaf nu" zei de man. "OK, no worries mate" zei onze Benny!!!!! We hadden geluk!! We waren al bang dat we alle foto's en video's kwijt waren...mooi not dus!!
Hieronder kun je 2 filmpjes bekijken en -luisteren.


"Mystery" (voor laatste single)


"Rattlesnake"

De baby werd trouwens ook kei wild tijdens het optreden, begon te trappen (op de maat natuurlijk!!) en volgens mij ook aan het headbangen!!!! Wel lollig om dit ervaren, maar goed wat wil je met 4 elektrische gitaren op toneel, dat wil wel!!!!

2 comments:

  1. Hallo Anouk en Ben,
    Wat een belevenis zo'n live concert van LIVE hè? Op de filmpjes is de muziek goed te horen. De beelden zijn hier wat minder, maar dat kan aan onze pc liggen. Fijn dat jullie een gezellige avond hebben gehad en hopelijk is de baby weer wat rustiger! Veel groeten van ons uit het mistige Geldrop!

    ReplyDelete
  2. Hoi Anouk en Ben.

    Gaaf hoor zo`n live band.Lekker blijven genieten!!

    En wat de baby betreft...
    Het muziekale heeft ze natuurlijk van tante Yvetje.

    Groetjes,
    Annelies en Fred.

    ReplyDelete