Sunday, September 10, 2006

Zondagochtendontbijt in park

Ontbijten in het park
Vanochten om 10 uur werd ik gewekt door Ben, die een heerlijk ontbijtje klaar had. Het picknickkleed lag klaar, de koelbox met hierin gekookte eitjes, verse jus van de sinaasappels uit onze tuin hier, verse broodjes etc etc. Kortoom: heerlijk!!!!!
We zijn naar een mooi park gereden zo'n 5 minuten van ons vandaan. Je hebt meteen het idee dat je helemaal weg bent van alles, zo lekker rustig daar. Er staat een grote speeltuin en verder waren er een paar mensen die aan het BBQ-en waren, dwz alles klaar aan het zetten waren voor later die dag.

Even een buikenfoto

Nog even relaxen in het zonnetje
Na heerlijk te hebben ontbeten en genoten te hebben van de zon, zijn we naar onze grond gereden. Opweg hiernaar toe (ons huis ligt op 3 minuten van het park af) zagen we een huis met veel grote rotsen in hun tuin en aangezien we dit ook erg mooi vinden was Ben uitgestapt en even een babbeltje met die mensen gemaakt die voor in de tuin bezig waren. Al gauw werd ik uit de auto gehaald en hebben we een rondleiding gekregen door hun tuin. Heeeel veel palmbomen, groot zwembad, veel rotsen rondom de hele tuin...... erg mooi dus! we hebben zijn best zitten kletsen met die menskes en hun labarodor goed geknuffeld (die heeeel veel op Gabber leek, ook zo'n knuffelbeest!!)

Een klein uurtje later en tig telefoonnummers van "vrienden/kennissen" van hun die in de rotsen/palmen/bestrating/beton/regenwateraansluiting etc zitten, gingen we weer verder. Tja, zo zie je maar: gewoon aankloppen is nooit voor niks, altijd goed om te horen hoe andere mensen het hebben gedaan. Ze woonde nu een klein jaartje in hun huis trouwens.

Moet ook gebeuren...

Vorige week zondag was het trouwens vaderdag in Australie. Vraag me niet waarom, maar hier is moederdag wel op dezelfde datum als in NL maar vaderdag niet. Ik had namens ons Marietje een kaart gekocht met hierop: " No. 1 DADDY!!!!! " en in de binnenkant van de kaart een werkelijk lekker overdreven tekst waarvan je bijna moet kotsen. (Best daddy in the world, I love you more than anything etc etc!!!) Precies de kaart die ik wilde dus!!!! Tja, voor degene die het nog niet wisten: Australie lijkt heel, heel veel op Amerika. Qua mentaliteit en uiterlijk van land/huizen/auto's etc. Even terug op Ben's vaderdagkado: Ik had kaarten voor het concert van "Live" gekocht en dat is hier in Adelaide op 23 oktober. Helemaal in de smaak gevallen of course!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vaderdagkaart en kaarten

Deze vaderdag zijn we ook op bezoek geweest bij Michel en Nicole die een week eerder dan wij naar Australie zijn geemigreerd vanuit NL. Ze wonen net onder de stad in de Hills, super mooie omgeving, mooi huis, een jonge pup in huis die heeeel erg lief en speels was en die mensen zelf waren ook nog eens heel erg gezellig!! Ze zijn een paar jaar ouder. We hebben veel dezelfde interesses dus die gaan we nog vaker zien. Nicole is trouwens de zus van de vriend van Daisy (een oud-klasgenootje van me van de kokschool) dus heel toevallig allemaal.

Vandaag zijn we trouwens alweer 30 weken zwanger, dus het schiet erg op allemaal! Morgen gaan de timmermannen beginnen met het zetten van de binnenwanden, dus ook dat gaat goed. Nu gaan we weer lekker naar buiten, genieten van het mooie winterweer......

Veel liefs van ons!

1 comment:

  1. Hoi Anouk en Ben,

    Heerlijk dat jullie hebben ontbeten in het park. Je buik staat prachtig op de foto, nog maar 10 weken!

    Wij vonden het ook heel gezellig dat jullie er waren en dezelfde intresses haha dat kun je wel zeggen. We gaan zwaaien en giga uit ons dak straks bij het Live concert!

    Tot gauw,
    Liefs Nicole en Michel

    ReplyDelete