Monday, December 12, 2005

1e familiebezoek

Afgelopen weekend hebben we het eerste familiebezoek gehad! Mijn nichtje Anna is al zo'n 10 maanden aan het rondreizen en kwam voor het weekend naar Adelaide. Ze is vrijdag met de trein vanuit Adelaide aangekomen.

Anna en AnoukWe zijn lekker met zijn 3en wezen eten bij een gezellig restaurant, heerlijk buiten gegeten op het terras (38 graden!!)We hadden uiteraard veel bij te kletsen. Anna over haar ervaringen van de afgelopen maanden en wij over over de onze. Was echt goed om weer eens een keer een bekend gezicht te zien en wat te ouwehoeren zoals dat heet.

Biertje???Na het eten nog even naar de Irish Pub; begin van het weekend!!! Heel wat biertjes later zijn we naar huis gegaan en nog wat later lagen we in onze mandjes.


1 van de 54 tennisbanen in Belair National ParkDe volgende ochtend zijn Anna en ik naar West Beach gereden, hebben hier een overnachting gereserveerd en zijn naar Belair national park gereden 's middags. Het is een groot natuurpark met veel wandelroutes, enkele watervallen, 54 (!!) tennisbanen (midden in de natuur dus), 10 picknick velden met BBQ uiteraard, 2 grote grasvelden die gebruikt kunnen worden voor festivals, cricket, voetbal en noem maar op. Hier rechts zie je zo'n tennisbaan.


Anna en ik op de camping's Avonds zijn we wat gaan eten in Glenelg, dit is een druk maar gezellig uitgaansgebied aan de kust. Terrassen zaten vol! Hier zijn we net terug op het caravanpark. Helaas werden we om 6 uur al wakker van de vele vogels die een ontzettend kabaal aan het maken waren en om 9 uur was het echt gedaan met de rust. (achterburen hadden kinderen...grrrr!!!!) Het was die dag 42 graden en dus hebben we niet veel gedaan, op het strand en bij het zwembad gehangen. Terras gepikt in Henley Beach die echt afgeladen vol zaten, gegeten in Brighton en vervolgens Anna op Adelaide Airport afgezet die naar Nieuw Zeeland vloog om 22.30 uur. Het was gezellig maar een warm weekend geweest!

No comments:

Post a Comment