Friday, July 09, 2010

HUP HOLLAND HUP!!!

Wat balen we zeg dat we niet in Nederland zijn om het oranje feest te beleven!!!! Maar goed, we halen het wel in............


Hier is het om 4 uur in de vroege maandagochtend op tv te zien en in de stad in een kroeg komen de Hollanders bijeen voor de wedstijd op groot scherm. Helaas verzorg ik die zelfde maandag een"Xmas in July lunch" (dont ask...!) 3 gangen voor bijna 50 personen dus kan ik de dag niet vrijpakken en ook niet naar de kroeg want dat wil ik ook wel een pilsje of meerdere! Ben kan ook geen vrij nemen die maandag en onze babysit vroeg of we gek waren toen we vorige week vroegen of ze hier om 3 uur in de nacht niet een paar uurtjes kon oppassen!!!!!


Helaas pindakaas maar we zitten wel in onze oranje spullen voor de buis, we rijden al een aantal weken rond met een (natuurlijk) oranje "hup Holland hup" autovlaggetje en ik heb een bavaria jurkje, oranje brillen, oranje haargel die "shit" heet (echt waar!!) " smeer een kleine hoeveelheid shit in je haar.. bla bla" Als we dit aan de Australiers laten zien, die mensen denken echt dat Hollanders KNETTERGEK zijn................en daar hebben ze ook nog eens gelijk in!!! Vooral als je ze vergelijkt met de Australiers. Hollanders zijn "nuchter" haha, nou NIET altijd, vooral niet "nuchter" haha



Oranje pruik hebben we hier ook nog, kroontjes, klepperdingen die je in je hand kan heen en weer schudden (waar van die handjes opstaan, witte wel? of nie?), posters van het elftal, shirts, de voor Holland bekende "beestjes" in oranje, rood, wit en blauw.. uhhh moet ik nog doorgaan???????

In de Dutch Club werd het voor de eerste paar wedstrijden ook uitgezonden op groot scherm maar nadat het nachtwerk begon te worden en er maar 2 man kwamen hebben we het maar voor gezien gehouden. Jammer maar goed, wij gaan ook niet om 3 uur ons heerlijk warme bedje uit, zetten de tv wel aan in de slaapkamer!!

Wat foto's van Dutch Club tijdens het WK toen er een mannetje of 100 binnen zat, was geen verkeerd opkomst.



ZET HEM OP NEDERLAND!!!!
HUP HOLLAND HUP!!!!!!!

3 comments:

  1. Ha ha, shit in je haar!
    Wij weten eerder dan jullie of het heel stil is in Nederland of een gekkenhuis, wij weten het zondagavond al en jullie pas maandagochtend. Maar ik zal het niet verklappen ;-)
    groetjes en veel plezier (ook met je kerstfeest in juli ?!?),
    Laurens

    ReplyDelete
  2. AnonymousJuly 11, 2010

    Wat zien de meisjes er zeer hollands uit...haha.Jammer voor jullie idd maar wij gaan hier vanavond ( hopelijk ) een feestje bouwen.Zeer sfeervol met groot scherm en hopelijk buiten want na een dag van 30 gr, weer onweer voorspeld.Heel veel bier en rosee gaat er vloeien met heerlijke hapjes en salades en een bbq.Beetje jaloers????? Hi hi....

    Hopelijk nog heerlijke temperaturen als jullie op vakantie komen.

    xx Annelies

    ReplyDelete
  3. AnonymousJuly 18, 2010

    Nou zeg om 300 uur je bed uit! jullie blijven echte Hollanders en trouwe supporters.
    Het was hier een groot feest, maar helaas het heeft weer niet zo moge zijn, de Spanjaarden waren beter. Leuk dat jullie alles zo mee beleven.
    Tot snel in Holland
    groet Antje en Rob

    ReplyDelete