Sunday, December 07, 2008

Feest in de Hills

Binnenkort wordt Michel 40 en dat werd afgelopen zondag gevierd. Hij wist zelf van niks. Het was bijna niet doorgegaan want zijn vrouw Tinne had die nacht een astma aanval gehad en is in de ochtend nog (samen met Michel) naar de dokter gemoeten voor een puffer! Gelukkig kon ze redelijk verder en dus is een maat van Michel hem op komen pikken om "een ladder en een zaag te kopen"!!!

Tinne, Michel en Loui (2 jaar) zijn ca 3 maanden geleden vanuit Belgie verhuist naar Australie, Bradbury, in de Hills ten zuidoosten van de stad. Het is erg mooi daar en ze hebben zee van ruimte. Er lopen zelfs kangaroes op hun stuk land. Een oprijlaan van heb ik jouw daar.........ja, erg fraai allemaal!

Ondertussen werd alles versierd, eten en drinken klaargezet en dus enige tijd later kwamen de mannen weer terug. Michel wist niet waar hij het had, geweldig vond hij het. Vooral natuurlijk omdat hij helemaal niks in de gaten heeft gehad van alle voorbereidingen. Goei vrouwtje die Tinne, dat ze dat allemaal had weten te regelen zonder dat hij ook maar iets in de gaten had.



Na een heerlijk glaasje bubbels (Jacobs Creek hier uit de Barossa..om de hoek van ons) en de kadootjes uitgepakt te hebben gingen we met zijn allen naar het wild lifepark Warrawong, waar Tinne werkt en dat om de hoek is van hun huis. We hebben gesmikkeld van de overheerlijke chocoladecake maar natuurlijk eerst luid gezongen.



De kinderen hebben lekker gespeeld de hele dag. Op het park waren ook allerlei dieren te zien. Indy vond de Emu (struisvogel) wel interessant:



Alles was zo goed verzorgd en mooie locatie(s). Die belgen zijn nog niet zo verkeerd ;-)

1 comment:

  1. Hallo allemaal,

    Dat was weer een gezellige zondag zo samen met jullie vrienden en kennissen.
    Bij Appie Heijn verkopen ze ook die heerlijk wijn van Jacobs Creek.

    Een dikke knuffel voor jullie alle 4 en we zien jullie over 'n paar dagen. Doeii xxx

    ReplyDelete