Saturday, October 15, 2005

Nederlandsfeest op West Beach

De uitnodiging kregen we via de email van Willem en Lenie en de kids toen we nog in Nederland waren. Omdat we in Gawler wonen en dit is dik 1 uur reiden naar West Beach, hadden we besloten om op het caravanparc te verblijven dat zo’n 5 minuten van hun huis af is. (hier hebben we de eerste 10 dagen in Australie ook doorgebracht, zie http://www.adelaideshores.com.au/caravanresort.htm) We zijn ’s ochtends vertrokken en hebben onze nieuwe 6-persoons tent opgezet op het park. Rond 14 uur waren we bij Willem en Lenie. Het weer was prachtig, zon heeft de hele middag geschenen. De tuin was mooi versierd en de BBQ stond al klaar! Ook Rob en Marijke waren van de partij, die ons super hebben geholpen met onze emigratie-aanvraag. Rob is sinds enige tijd een gecertificeerd Australisch Migration Agent. Hun emigratiebureau heet Move2Australia en ze hebben het erg druk met aanvragen vanuit Nederland.
Het is erg gezellig geweest, veel mensen ontmoet en heel veel tips en verhalen uitgewisseld. Het eten was ontzettend lekker, iedereen had iets meegenomen. Heerlijke sate, frikandellen, kroketten, bokworsten, frietjes, salades, ijs, chocoladetaart, cheesecake, diverse andere taartjes etc etc. We hadden Sangria gemaakt (10 liter) en was aan het einde van de avond zo goed als op!!
Om 1 uur ’s nachts gingen naar het park en hebben we heerlijk geslapen in de tent. De volgende ochtend broodjes gehaald bij de bakker (ja, ook op zondag zijn ALLE winkels open hier!!) en naar Willem en Lenie gegaan om daar te ontbijten zoals afgesproken de vorige avond. Willem heeft eieren en spek op de BBQ gebakken en we hebben heerlijk gegeten. Rest van de middag zijn best geklets over o.a. Kangaroo Island, waar we woensdag t/m zaterdag heen gaan. (Willem en Lenie zijn hier pas geweest) Foto’s bekeken etc. Om 18 uur reden we pas terug naar huis.

No comments:

Post a Comment